Книга за гости

Име:
E-mail:
Коментар:
Въведете кода:   
      Скрий моя e-mail адрес  
Следваща

Благодаря ти, Краси, за търпението, за вниманието, за всичко, което направи, за да ни накараш да се чувстваме още по-щастливи в този ден!

Краси е изключителен професионалист и Човек с главно Ч! Щастлива съм, че я открихме. Тя допринесе толкова много за нашия приказен ден! Краси, ти сбъдваш мечти! Благодарим ти за съветите, търпението, идеите и най-вече за отношението към нас!

Най-хубавото при Краси е това, че месец преди сватбата - тогава, когато бяхме най-притеснени - тя ни вдъхна спокойствието на човек, който много добре знае какво прави. Тя ни усети като хора, имаше мнооого точни попадения и красиви идеи и цялостната обстановка надмина многократно очакванията ни. И за да обобщим: Краси, благодарим ти за помощта, за професионализма, за търпението, за прекрасно изпипаните детайли, които направиха сватбата ни една модерна приказка, незабравима за нас и за нашите гости. Дано да се виждаме на бъдещи красиви празненства :)

Много сме доволни и се надяваме и в бъдеще да имаме поводи да ползваме услугите на агенцията. Краси е изключително коректна, много идейна и с невероятен усет за желанията на клиента, предлага своето фино присъствие и прекрасни резултати накрая. Силно препоръчваме!

Краси е уникален човек, благодарим и от сърце! Всичко което искахме беше повече от прекрасно! ❤ Дори и най-малките детайли бяха изпипани до съвършенство! Препоръчваме я с две ръце! 💐

Краси е просто фантастична- страхотно въображение и брилянтна организация!

Професионализъм и прецизност! Краси ще обърне внимание на всеки детайл, ще бъде неотлъчно до вас всяка една секунда с решение за всичко. Ще я заобичате още в първите пет минути, защото тя ще вложи сърцето си, за да направи празника ви незабравим!

Краси е една истинска, удивителна и сбъдваща мечти :) Всеки път като разглеждам нещата, които е сътворила ми се иска още една сватба. И съм сигурна, че някой ден ще я имам и Краси ще сбъдне мечтите ми :) Обичам те, Краси

Благодаря на White Magic за магията, която внесе в нашия ден! Очарована съм от професионализма на Краси и красотата, която сътвори за нас. За много кратки срокове тя успя да направи всичко, за да превърне мястото на нашето бракосъчетание в приказка. А мястото беше на плажа рано сутринта. Нито мястото, нито ранния час бяха проблем за нея - беше се погрижила всичко да бъде перфектно. Благодарение на нейното съдействие, празника ни стана красив и незабравим. Тя се погрижи и за прекрасните музиканти и за професионалния фотограф, както и за много малки детайли, за които ние дори не знаехме. Аз съм много критична и знам, че ако хора, които ме познават четат сега, ще бъдат учудени, но не успях да намеря дори едно нещо, което да не ми хареса. Очарована съм от работата на Краси и бих я препоръчала на всеки, на който му предстои специален ден или тържество. БЛАГОДАРЯ Краси!

Толкова много сме ти благодарни, че не зная как да го опишем! За лекотата, с която контактува с нас, за положителната енергия, с която ни залива всеки път на среща, за креативността с която изработваше всеки един детайл за тържеството ни и за финалния резултат, който ни остави без дъх! Благодарим ти искрено, Краси и с две ръце препоръчваме агенцията ти White magic! Пожелаваме ти много успехи и здраве да съпътства живота ти! С обич: Дара и Пламен

Admin login