Книга за гости

Име:
E-mail:
Коментар:
Въведете кода:   
      Скрий моя e-mail адрес  
Предишна  Следваща

Много сме доволни и се надяваме и в бъдеще да имаме поводи да ползваме услугите на агенцията. Краси е изключително коректна, много идейна и с невероятен усет за желанията на клиента, предлага своето фино присъствие и прекрасни резултати накрая. Силно препоръчваме!

Краси е уникален човек, благодарим и от сърце! Всичко което искахме беше повече от прекрасно! ❤ Дори и най-малките детайли бяха изпипани до съвършенство! Препоръчваме я с две ръце! 💐

Краси е просто фантастична- страхотно въображение и брилянтна организация!

Професионализъм и прецизност! Краси ще обърне внимание на всеки детайл, ще бъде неотлъчно до вас всяка една секунда с решение за всичко. Ще я заобичате още в първите пет минути, защото тя ще вложи сърцето си, за да направи празника ви незабравим!

Краси е една истинска, удивителна и сбъдваща мечти :) Всеки път като разглеждам нещата, които е сътворила ми се иска още една сватба. И съм сигурна, че някой ден ще я имам и Краси ще сбъдне мечтите ми :) Обичам те, Краси

Благодаря на White Magic за магията, която внесе в нашия ден! Очарована съм от професионализма на Краси и красотата, която сътвори за нас. За много кратки срокове тя успя да направи всичко, за да превърне мястото на нашето бракосъчетание в приказка. А мястото беше на плажа рано сутринта. Нито мястото, нито ранния час бяха проблем за нея - беше се погрижила всичко да бъде перфектно. Благодарение на нейното съдействие, празника ни стана красив и незабравим. Тя се погрижи и за прекрасните музиканти и за професионалния фотограф, както и за много малки детайли, за които ние дори не знаехме. Аз съм много критична и знам, че ако хора, които ме познават четат сега, ще бъдат учудени, но не успях да намеря дори едно нещо, което да не ми хареса. Очарована съм от работата на Краси и бих я препоръчала на всеки, на който му предстои специален ден или тържество. БЛАГОДАРЯ Краси!

Толкова много сме ти благодарни, че не зная как да го опишем! За лекотата, с която контактува с нас, за положителната енергия, с която ни залива всеки път на среща, за креативността с която изработваше всеки един детайл за тържеството ни и за финалния резултат, който ни остави без дъх! Благодарим ти искрено, Краси и с две ръце препоръчваме агенцията ти White magic! Пожелаваме ти много успехи и здраве да съпътства живота ти! С обич: Дара и Пламен

Всичко беше страхотно Краси, благодарим ти много! Препоръчваме горещо, защото от разстояние организацията е трудна, но за теб не беше така. Работихме с лекота и удоволствие, а крайният резултат беше...УАУ!!! Ти разгада всичките ни очаквания и превърна деня ни в сбъдната мечта.

Беше вълшебно! И всичко това благодарение на теб, Краси! Прекрасна си!! Безкрайно ти благодаря за магията която ни подари!

Краси, благодаря ти, че изпълни специалния ни празник с много красота и настроение - както си мечтаехме да бъде!

Admin login