Книга за гости

Име:
E-mail:
Коментар:
Въведете кода:
      Скрий моя e-mail адрес  
Предишна  Следваща

Всичко беше страхотно Краси, благодарим ти много! Препоръчваме горещо, защото от разстояние организацията е трудна, но за теб не беше така. Работихме с лекота и удоволствие, а крайният резултат беше...УАУ!!! Ти разгада всичките ни очаквания и превърна деня ни в сбъдната мечта.

Беше вълшебно! И всичко това благодарение на теб, Краси! Прекрасна си!! Безкрайно ти благодаря за магията която ни подари!

Краси, благодаря ти, че изпълни специалния ни празник с много красота и настроение - както си мечтаехме да бъде!

Едно огромно благодаря на един прекрасен човек и невероятен професионалист - Краси Автанска. Тя е тази, благодарение на която сватбата ни беше едно наистина приказно и красиво събитие. Изключително професионално отношение към всеки детайл. Човешко отношение, опора и кураж срещнах в нейните очи. Спокойно се доверих в нейни ръце и не сгреших.

Краси, отново ти благодарим за помощта, съдействието и прекрасната работа, която свърши!

Когато човек прави нещо с любов- той твори! А Красимира Автанска е точно творец- не само, че се оказа че е сродна душа, но и надмина всякакви наши очаквания в декорацията и организацията на нашия сватбен ден. Всичко беше изпипано до последния детайл и ако трябва да бъда искрена беше по-красиво отколкото си го представях!
Комуникацията с нея е изключително приятна, Краси винаги е готова да те изслуша и отдава внимание на малките неща, които в последствие допринасят за пълното изграждане на един перфектен сватбен ден!
Ако търсите професионалист със сърце, White Magic е вашата сватбена агенция.
Най-сърдечни благодарности за красотата, която сътвори Краси!
Мария и Благовест

Горещо препоръчваме Краси Автанска и сватбена агенция White Magic на всяка двойка, която желае безупречна сватба! Организирахме сватбата от разстояние и помощта на Краси беше безценна. Тя е невероятно мила, изцяло отдадена на работата си, перфекционист и професионалист. Има силно развито естетитеско чувство и страхотен стил. Ние просто й зададохме желаната темата и тя веднага представи оферти с точните неща, които си представяхме. Краси също е много щедра, балансира сватбения бюжет перфектно и изпипва до съвършенство всеки мъничък детайл. Тя лично изработва голяма част от украсата, за да може всичко да пасне в конкретната тема и стил. Хиляди благодарности на тази невероятна жена!!!

Всичко беше безупречно, комуникацията с Краси непосредствена и приятна, по-добре просто нямаше как да се получи . Благодарим и горещо препоръчваме !

Ние сме едни от щастливците, които имаха късмета да попаднат на Краси и White Magic!!! Късмет, защото я избрахме случайно, без предварителни препоръки и проучвания и въпреки краткия срок от 2 седмици, който й дадахме, тя се справи повече от блестящо и надмина очакванията ни!Много е трудно да намериш някой, който да превърне представите и мечтите ти в реалност! Сърдечни благодарности, Краси!!

Ако желаете да превърнете вашите мечти и желания в реалност, обърнете се към Сватбена агенция White Magic - Красимира Автанска!
Краси, е изключителен човек. Приема работата си за мисия и се отдава изцяло като най-важната и цел е да направи младоженците щастливи. И повярвайте ни: успява!
Само с няколко разговора и снимки, изпратени от нас.. успя да направи денят ни приказен. Всичко беше перфектно и никога не сме си мислили, че ще имаме толкова невероятна и вълшебна сватба.
Наистина думите са малко и недостигат, за да изразим цялата емоция и благодарност!
Доверете се на нея в организирането на вашите празници и ще се уверите в достоверността на думите ни!

Отново едно огромно БЛАГОДАРЯ на Краси!
От щастливите младоженци Петя и Миро Кръстеви!

Ако искате тривиална сватба и украса по учебник, създадени от човек, който гледа на тази важен ден като на поредния работен ден – Краси не за вас. Но ако търсите по-различната и разчупена визия, усет за цветове, искрено, мило и отговорно отношение, и най-вече – всичко да лъха на арт и на стил – значи сте попаднали на правилното място. Краси се вълнуваше не по-малко от мен, без излишни насоки беше взела чудесни решения за подредбата, цветовете, аранжироквата, цветята и всичко изпипано и до най-малкия детайл. Изключилтено бях доволна от резултата и съм убедена, че ще намеря път през ателието й просто за да си побъбрим или да избера нещо за дома си! Най-сърдечни благодарности от Ани и Жоро Димитрови :)

Admin login