Книга за гости

Име:
E-mail:
Коментар:
Въведете кода:   
      Скрий моя e-mail адрес  
Предишна  Следваща

Ние сме едни от щастливците, които имаха късмета да попаднат на Краси и White Magic!!! Късмет, защото я избрахме случайно, без предварителни препоръки и проучвания и въпреки краткия срок от 2 седмици, който й дадахме, тя се справи повече от блестящо и надмина очакванията ни!Много е трудно да намериш някой, който да превърне представите и мечтите ти в реалност! Сърдечни благодарности, Краси!!

Ако желаете да превърнете вашите мечти и желания в реалност, обърнете се към Сватбена агенция White Magic - Красимира Автанска!
Краси, е изключителен човек. Приема работата си за мисия и се отдава изцяло като най-важната и цел е да направи младоженците щастливи. И повярвайте ни: успява!
Само с няколко разговора и снимки, изпратени от нас.. успя да направи денят ни приказен. Всичко беше перфектно и никога не сме си мислили, че ще имаме толкова невероятна и вълшебна сватба.
Наистина думите са малко и недостигат, за да изразим цялата емоция и благодарност!
Доверете се на нея в организирането на вашите празници и ще се уверите в достоверността на думите ни!

Отново едно огромно БЛАГОДАРЯ на Краси!
От щастливите младоженци Петя и Миро Кръстеви!

Ако искате тривиална сватба и украса по учебник, създадени от човек, който гледа на тази важен ден като на поредния работен ден – Краси не за вас. Но ако търсите по-различната и разчупена визия, усет за цветове, искрено, мило и отговорно отношение, и най-вече – всичко да лъха на арт и на стил – значи сте попаднали на правилното място. Краси се вълнуваше не по-малко от мен, без излишни насоки беше взела чудесни решения за подредбата, цветовете, аранжироквата, цветята и всичко изпипано и до най-малкия детайл. Изключилтено бях доволна от резултата и съм убедена, че ще намеря път през ателието й просто за да си побъбрим или да избера нещо за дома си! Най-сърдечни благодарности от Ани и Жоро Димитрови :)

Когато взехме решението да се женим, аз лично бях малко объркана от това как точно бих искала да изглежда моята сватба...Но разбира се знаех какво не искам. Трябваше да сменя 3 сватбени агенции за да стигна до моята "фея"-Краси. Още на първата ни среща тя ми вдъхна огромно доверие, излъчваше хармония и спокойствие, което трудно мога да опиша. Изключителен професионалист, който си разбира от работата и не се налага. Всичко беше перфектно. Благодаря ти Краси, на теб и на екипът ти за всичко, което направихте за нас!

Искаме да благодарим на сватбена агенция White Magic и в частност на Краси за добре свършената работа. Целият екип се постара да направи празника ни още по - красив, за което сме им безкрайно благодарни. А на вас бъдещи младоженци, можем само да кажем, че няма да сгрешите, ако изберете именно тях - White Magic. Благодарим Ви още веднъж!

Един скайп разговор и една среща на живо няколко дни преди сватбата бяха достатъчни, Краси да сътвори страхотен дизайн и на изнесения ритуал, и в ресторанта. Професионализъм, опит, усет и себеотдаване се видяха и усетиха от работата на Краси. Благодарим от сърце и пожелаваме още много успехи!

Спрях се на Красимира заради стила и. Убедиха ме не само прекрасните снимки от предишните и ангажименти, но и първият ни контакт, при който я усетих така откровена и истинска. Веднага ми допадна повече от всички, с които бях разговаряла до момента.
Да се организира сватбено тържество от разстояние е само леко казано едно предизвикателство. С помощта на Красимира не изпитах и половината от очаквания стрес. Тя беше на разположение почти винаги, когато имах нужда от нея, въпреки стотиците километри. След близо 100 имейла, много чатове и около 5 часа разговори в Skype, резултатът беше приказен! Дори и на най-нервният младоженец ( свикнал всичко в България да се случва наопаки ;-) ) му олекна, когато се запозна с екипа, който тя ни помогна да изберем. Професионалното и при все това така приятелско отношение на тези хора постигнаха това, което аз вече мислех за невъзможно и той се отпусна!
Способните и коректни хора, с които ни свърза, наред с приказната украса, подкрепата и, и креативността на Красимира да се справи и с непредвидени усложнения, спомогнаха нашият сватбен ден да остане незабравим не само за нас, но и за всички, с които го споделихме. Продължават да ни правят комплименти за изключителното преживяване.
И както, самата Красимира ми каза, за да не е съмнително, че сипя само похвали, ще споделя и две забележки. Поради перфекционизма си и многото си ангажименти, имах чувството, че тя така се преработва, че се случва нещо да и изскочи от главата. Красимира, грижи се и за себе си, така както се грижиш за твоите булки! А от моят съпруг, пожелания да се отпуснеш да говориш повече английски, за да можеш да приобщиш и партньора-чужденец.
И двамата искрено ти благодарим за всичко!

Имах най-красивата и стилна украса.Много ти благодаря Краси

Много често се случва, изведнъж, ей така от нищото, да ми идват идеи, които колкото и да са странни, пъстри, луди, и за повечето хора отговарящи на определението " невъзможни", изглеждат като най-правилното нещо, което бих могла да направя.... така спонтанно дойде и идеята сватбата ни да бъде на яхта в морето. Няколко дена по-късно мъжът ми ми каза, че е намерил агенция. Първата, която беше потърсил е Краси... и колкото аз бях категорична, че трябва да сме в открито море, той беше десет пъти по-сигурен, че ще работим с нея.....в крайна сметка предчувствията и на двама ни бяха точно в десетката, едното без другото просто нямаше да е същото. Отношението, идеите и работата на Краси са повече от страхотни, креативността и сръчността й могат да впечатлят дори и най-взискателният човек. Не сме си представяли дори, че крайният резултат ще бъде толкова добър, и всичко това за по-малко от два месеца, само с телефонни разговори и имейли. Доверието, което й гласувахме ни се върна петорно и тя ни "отнесе" с пълната си сила и брилянтност....дори когато всичко беше пред пълен провал тя беше там. Краси.... сърдечно ти благодарим за цялото внимание и за всичко, което сътвори за нашата малка приказка.....продължавай да бъдеш себе си, да бъдеш носител на радост и усмивки.....неспирни вдъхновения, разчупена фантазия и мнооООоого влюбени и щури младоженци. Адмирации !!!

Организирахме нашата сватба от разстояние. Избрахме White Magic, защото ни допадна работата на Краси от снимките, които има тук в сайта. След срещата на живо бяхме категорични, че ще й се доверим. Само една среща ни беше достатъчна, за да уточним какво искаме, а впоследствие обсъдихме и някои други детайли чрез фейсбук. Краси е много стриктна и отговаря моментално на всяко запитване, много е отдадена на професията си и коректна към своите младоженци! В деня, когато влязохме в ресторанта, ахнахме и двамата с мъжа ми. Беше приказно! Не съм си го представяла, че може да е толкова хубаво.. и уютно! Гостите също оцениха декорацията. Очаквам с нетърпение да имам и други поводи, за да се срещна отново с Краси. Пожелавам ти още много професионални успехи!

Admin login